fredag 22 maj 2015

171. Dylan en månad.

Idag är Dylan exakt en månad. Herregud vad tiden gått fort. Att han redan hunnit vara här en månad är så overkligt, samtidigt som om det känns som att han har varit här för alltid. 

Våran lilla kille börjar bli så stor redan nu. På 17dagar har han gått upp strax över ett kilo och växt tre cm. Det är helt sjukt att han växer så snabbt. Snälla stanna tiden en stund så att vi hinner njuta av våran lilla bebis, ungefär så känns det. Det verkar som om jag har grädde till mjölk även denna gången! 


Dylan har blivit så himla vaken och medveten den sista tiden. Han ler och han försöker fokusera blicken och ligger och tittar runt. Han sover mindre nu och är mer vaken vilket bara är så himla mysigt!. Det känns också som om vi börjat lära känna varandra riktigt nu. Vi hör skillnad på olika gråt och gnäll. Vi vet vad han gillar och vad han inte gillar.
Han älskar när man stryker honom över pannan och han tycker om när man pussar på honom. Han är helt fascinerad av Edith och då hon pratar med honom eller pratar i närheten av honom blir ögonen hans alldeles stora. Precis som Edith så vill han inte ligga på rygg utan hellre på sidan. Han tycker inte om att ligga ner överhuvudtaget utan sitter helst upp hela tiden. Han är så otroligt lättsam våran lilla son. Edith kan stå och skrika och kasta leksaker och han reagerar inte ens. Vi kan diska och dammsuga och leva om som bara den och han rör inte en min. Snarare så att han vaknar till då det blir för tyst, hehe. 


Han har börjat få mindre ont i magen på nätterna nu men vissa kvällar är fortfarande lite jobbiga. Jag misstänker att det kan vara något jag ätit så vi jobbar på att lösa det! Utöver det så är han världens lugnaste gosigaste lilla kille. 
Våran älskade lilla Dylan       Dylan och Eddan tidigare idag.    


1 kommentar:

  1. Hej! Britt går i pension i sommar och Sara planerar att samla ihop lite gamla dagbarn för att fira och tacka henne för allt. Skulle du och Klas vilja komma vore det jättekul! Skriv ett meddelande på fb om du vill, kan inte bjuda in till eventet. :) /Evelina Ödling

    SvaraRadera