söndag 18 maj 2014

054.

Hallå! Igår blev det en riktig fixar dag här hemma då vi hann måla dörrknoppar, blomkrukor och en pall. Jag passade också på att göra om lite i Eddans rum. Och så satte jag upp dekorplast över det fula kaklet i köket. Det är det som är så himla tråkigt med att bo i en hyresrätt. Att man inte kan göra om som man vill. Speciellt i köket. Där skulle jag vilja byta ut en köksbänk och riva några skåp, samt bygga igen en vägg och byta ut kaklet. När vi målade om köket fick vi inte ens måla det råvitt utan det blev antikvitt som jag egentligen har lite svårt för. Men bättre det än gult åtminstone. Aja, man får försöka göra det bästa av situationen:)
Nån gång ska väl vi också få bo någonstans där vi får göra precis vad vi vill! Annars igår så spenderade vi kvällen med att bli bortbjudna på middag till Fred och Maria. Det blev grillat och så en fruktsallad med vit choklad till efterrätt. Efter middagen följde de med tillbaka till oss för spelkväll! En riktigt bra lördag med andra ord:) 


Idag kommer det roliga att fortsätta då vi ska ut och grilla i skogen med Fred och Maria. Vi tänkte ta oss ut till naturreservatet och klipporna vid havet:) 

Jag tänkte försöka passa på att plocka lite brännässlor också. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar