torsdag 1 maj 2014

042.

Tidigare idag sov Eddan hela tre timmar?! Då det gått strax över tre timmar var vi tvungna att gå och väcka henne annars skulle hon ju sovit bort halva dagen. Då hade hon garanterat inte sovit nu! Då hon vaknat till liv blev det lunch och sedan så for vi ut till Morfar och mostrarna för att byta till sommardäck och leka lite. 

Edith har förresten ätit så dåligt nu, det kommer nya tänder hela tiden. Snart är det alldeles fullt av gaddar i hennes lilla mun:)Igår kväll hade vi hursomhelst en väldigt mysig kväll med Carro och Hörra och Fred och Maria med barn. Vi grillade och satt sedan och surrade. Det blev också en kvällspromenad till en majbrasa i Svedjeholmen. Eddan somnade i vagnen på promenaden och sov där till klockan halvtolv.Så för oss blev det en riktig helkväll med skratt och surr tillsammans med goda vänner, precis som det ska vara!:) 


Nej nu ska jag gå och krypa ner under täcket. Har ju trots allt feber och hosta. Halsen bränner och jag har nästan tappat rösten, det betyder att det blir lugnt och skönt för älskling ikväll, haha;) 


Kamerabatteriet dog igår så det blev tyvärr inga bilder, 
men ni får två bilder på världens gladaste Edith istället:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar