torsdag 24 april 2014

036. Halleluja!

Alltså vi har kommit på världens mest revolutionerande grej! I flera månader så har vi försökt ge Edith flaskan och välling på kvällarna varvat med gröt. Hon har inte velat ha och efter ett halvårs uppror så gav vi upp för några dagar sedan. Vi tänkte att det var dags att inse att Eddan helt enkelt inte vill ha välling eller gröt och vi har gett det ett halvår nu. 

Men då vi upplevt att hon varit hungrig om nätterna så har vi ändå inte kunnat släppa tanken på att ge henne något att äta på kvällen. Så för tre dagar sedan testade vi ge henne en tallrik med yoghurt och hallon och hon mumsade i sig alltihopa. 

Vilket resulterat i att Edith har sovit från klockan åtta till fem på morgonen tre dagar i rad utan att vakna en endaste gång. 

HALLELUUUUUJAAAA!!!! Fy satan vad härligt det har varit alltså. För första gången på flera månader har Edith sovit i princip hela nätter. Nu hoppas jag bara att detta håller i sig så att det inte är någon tillfällighet att hon sovit de senaste nätterna. Jag kan också tala om att vi nu fyllt upp hallon och yoghurt förrådet så att vi går säkra om kvällarna:) 


Såhär glad kan man vara då man sover hela nätterna:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar