torsdag 13 mars 2014

008.

Hallå, nu var det visst en vecka sedan sist. Dagen efter Ediths födelsedag så for vi vidare från Båstad till Norrköping för att hälsa på hos farmor i en vecka:)  

Där glömdes datorn bort någonstans mellan promenader i det underbara vårvädret och kvalitetstid med familjen. Dagarna i Norrköping har varit jättebra men nätterna har varit rätt så jobbiga då Edith dels har varit vaken mycket och jag har haft en enorm dödsångest. 

Tiden har som flugit förbi och nu är vi hemma i Örnsköldsvik igen. Det kändes oerhört tungt att lämna våren bakom sig och komma tillbaka till kyla och snöhögar. Men åhh vilken härlig känsla att komma hem. Vi städade innan vi for iväg vilket jag alltid gör då det är så mycket skönare att komma hem igen då det är rent och städat. 

Nåväl, nu hoppas jag att bloggen kommer att återgå till det vanliga igen! Men då mitt humör går upp och ner så är det inte alltid orken finns till att gå in här.

Edith i badet! När vi kom hem igårkväll blev Eddan jätteglad och gick runt i hela lägenheten och hämtade leksaker och skrek titta där titta där! Det kändes verkligen som om hon visste att hon var hemma:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar