onsdag 12 februari 2014

975.

Herregud vad jag och Per är trötta nu. Edith åt fyra köttbullar igår och inget mer på hela dagen. Hon var trött och gnällig och allmänt gråtig hela dagen. Hon fick amma innan hon skulle sova som hon får varje kväll och slocknade som en stock. Vid tolv vaknade hon och vägrade sova. Hon bara skrek. Tillslut så bestämde vi oss för att amma henne. Och då blev hon jättepigg. 

Men vem blir inte pigg av att bli mätt. Hon går runt och är dödshungrig och trött hela dagarna och så ammar hon på natten och då blir hon ju mätt och belåten. Hon var jätteglad och satt och pratade högt med sin kanin i sängen mellan oss. Tillslut så bestämde vi oss för att kliva upp med henne i hopp om att trötta ut henne. Klockan var då strax efter ett. 

I nästan en timme så satt hon och lekte, skrattade och pratade med sina leksaker. Vi var så trötta så att ögonen höll på att falla igen titt som tätt. Vi fick lov att hålla varandra vakna för att inte somna på studs. Klockan blev två och Edith började gnälla. I ytterligare en timme fick Per gå runt och bära henne innan hon slutligen somnade. Under resten av natten så vaknade hon ytterligare två kortare stunder och ammade.

Fyy vad trött man blir alltså. 


Det är en trött Edith som leker idag. Det är inte ofta hon har ro att bara sitta och pilla sådär. Hon ska alltid gå runt och vara överallt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar