tisdag 4 februari 2014

954.

Hallå, jag har inte haft tid att öppna datorn idag. Eddan har tagit upp all min tid och energi. Idag har vi varit till BVC för att kolla hur hon går upp i vikt. Hon har gått upp i vikt men hon har inte gått upp tillräckligt. Så imorgon ska vi till barnpsykolog och sedan tillbaka till BVC för att berätta vad vi kommit fram till med barnpsykologen. 

Eddan måste sluta amma och börja äta mat. Lättare sagt än gjort. Vi försöker och försöker med maten men hon vägrar. Eller vägrar gör hon inte helt. Hon kanske äter fyra skedar mat och sedan vill hon inte ha mer, hon tappar intresset för maten och börjar skaka på huvudet och matvägra. Då är det tänkt att vi ska vänta med att ge henne mat tills nästa måltid och inte amma något där emellan men det är lätt att säga och svårt att göra. Åhh jag blir så frustrerad på hela situationen. Men vi fortsätter att kämpa på här hemma. Och nog blir det små framsteg allt!


Två halvtaskiga bilder på våran lilla skatt. Såhär glada miner är det inte alltid när Edith äter, men ibland så tycker också hon att det är roligt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar