tisdag 28 maj 2013

827.

Hallå, vi är nu nere i Skåne, Hovs Hallar hos min mamma och myser. Första gången vi rest så långt med Edith. Och tro det eller ej så har det ändå gått hyffsat bra att resa dessa 115milen. Edith har allt som allt skrikit i ca 30minuter. Jag tror att det är rätt så bra ändå:) 

Först så sov Edith till Sundsvall och där väckte vi henne och ammade henne och tog på henne pyjamas. Då skrek hon i bilen i tio minuter tills vi stannade för att kolla varför hon skrek. Bajs i blöjan var orsaken, så vi bytte på henne och hon somnade på en gång. Sedan sov lilla Edith hela vägen till Norrköping och när vi bar upp henne i sängen för att vakna upp morgonen därpå i Norrköping.

I Norrköping stannade vi i två dagar innan vi åkte vidare emot Hovs Hallar. På fredagen i Norrköping gick vi på promenad i en fin park för att sedan gå upp på stan och äta lunch och så en liten spontantur på museum och utställning på det! En riktigt mysig heldag med farmor Karin:)


Nu har vi varit hos mormor i några dagar och bara tagit det lugnt och myst och tagit lantliga promenader. Idag slank vi även in på en liten loppis, kanske den bästa sysselsättningen på en fin sommardag. Imorgon ska vi åka till Ullared och strosa runt. Jag hoppas att Edith sköter sig lika fint som hon alltid gör, peppar peppar ta i trä. En annan rolig sak Edith börjat göra de senaste dagarna är att hon har vänt på sig en gång och så har hon börjat sitta i matstol med oss när vi äter, så himla mysigt att hon kan vara med vid bordet  när vi äter. Hon sitter och tittar runt och skrattar och pratar och har så kul så! 
Och sist men inte minst så har hon börjat greppa saker och ska stoppa allt i munnen för att smaka på. Allt detta har hänt på en vecka. Så sjukt vad fort det gått med utvecklingen nu! 

Våran lilla sötnöt börjar bli stora tjejen. 
På de första bilderna äter Edith på sin leksak och på de andra bilderna sover hon i bilen på vägen ner:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar