onsdag 2 november 2011

257.

Godmorgon! Tänkte starta dagen med att bjuppa på lite maskeradbilder!!


Här har vi en forskare från smittoskyddsinstitutet. Han var på festen för att försätta huset i karantän då det komit in klagomål på virussmittade föremål.
Här har vi en fröken Medusa med tjusiga ormar i håret, en avatar som gått vilse i skogen och en Cruella Deville i jakt på hundar!
En av karaktärerna från a clockwork orange bestämde sig för att dyka upp på festen.
Det var inte bara en dödluva på kalaset utan hela två!! Vargen har varit stygg i år..Det var förargligt att smittoskyddsinstitutet skickade forskaren som råkade vara sambo med virusmottagern för att försätta huset under karantän. Är man kära vill man ju pussas!

En smurf hade slagit sig samman med Hulken och bilat genom sjumilaskogarna hela vägen upp till fors och festen från någonstans i södra Sverige där alla smurfar och hulkar bor!


En grottmänniska som bodde där ute blev väldigt fascinerad över lite sällskap, han hade aldrig sett varken människor eller varelser av dessa slag förut.

Innan smittskyddsforskaren blev omvandlad till en smittorisk så ringde han jägaren eftersom alla var så rädda för den stora stygga vargen som redan hade dödat två rödluvor. Jägaren hade sällskap av sin idol från Kiss till festen, det blir ju så mycket roligare att skjuta varg om man har lite musik med sig!


Sen så hade festen äran att få besök hela vägen från Mexico i form av tequilamannen. Han bjöd på tequila shots tills alla så dubbelt!!

På något konstigt vis så visade det sig att den förruttnade smittorisken, avataren, musikern och tjockisen var långväga kusiner. Festen sjuka lilla tvist!Kvällen slutade med trubbel då de virussmittade blev hungriga och grottmannen hamnade mitt i köttkalaset.Som tur var för grottmannen så hade han sitt vapen med sig och kvällen slutade bra!!Det var lite av vad som hände i helgen!! Och bilder på några som var där. Kul som tusan var det och jag längtar redan tills nästa år:)

5 kommentarer:

 1. Vilken snygg avatar! :D

  SvaraRadera
 2. Haha sköna outfits!! :-D

  SvaraRadera
 3. Per detta året en zombie förra året en lufare vad blir det nästa år. en zombie lufare. hälsningar aron

  SvaraRadera
 4. men förra året var väl per en lampa? Roliga bilder i alla fall! Kan man lägga ut länk på facebook?? /Anna

  SvaraRadera